Spreekuur

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur is iedere werkdag van 8.30  tot 11 uur en van 13.30  tot 15 uur. Woensdag ook nog van 15.30 tot 17.00 u. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen, bij voorkeur voor elf uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u mogelijk vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Avondspreekuur

Sinds april 2012 is er elke dinsdagavond spreekuur van 18.00 -20.30. Dit spreekuur is vooral voor mensen die overdag door werk, school of kinderen moeilijk een afspraak kunnen maken. Tijdens het spreekuur is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. Wel is er assistentie aanwezig. 

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 11 en half 12 en tussen 3 en half 4.

Assistentenspreekuur

Bea Christiaanse heeft spreekuur op maandag en dinsdag en . Zij doet de uitstrijkjes, wratten aanstippen, plekjes weghalen, audiometrie, maken van ECgs en begeleidt mensen die willen afvallen. Ook heeft zij een vrouwenspreekuur.

Jasmijn Seubers gaat op de maandagmiddag de spirometrie-onderzoeken doen. 

POH-spreekuur

Ingrid Diseraad heeft op maandag,dinsdagmiddag en donderdag spreekuur. Zij doet het diabetesspreekuur, het hart en vaatziektenspreekuur en zij begeleidt de kwetsbare (oudere) patiënten.

Guido Prins is de POH-GGZ en heeft spreekuur op vrijdagochtend en dinsdagavond.